Schrijf hier uw recentie

  Enkele recenties

  Pas een nieuw waterbed gekocht, daar we een lek hadden in ons 23 jaar oude bed. Super tevreden van de service en plaatsing. Vakmensen met goede kennis en volledige uitleg gekregen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!!! Bedankt.

  Daisy

  Vriendelijke verkoopster, een perfecte levering (niet evident voor dit product) en deskundig advies. Zeker een aanrader voor iedereen dat een waterbed wilt kopen

  Christaan

  Sinds vorig jaar slaap ik op een waterbed van eurosleep. ik heb sindsdien geen enkele blokkade niemeer gehad in mijn rug terwijl ik daarvoor regelmatig blokkeerde wegens lumbago toestanden.
  Ook had ik vorig jaar mijn enkel gebroken en je gelooft het of niet maar elke keer dat ik in bed ging liggen was de pijn veel minder dan dat ik op de salonzetel lag. Dit komt waarschijnlijk door de volledige ondersteuning van het water.
  Ik ben superblij dat ik deze investering gedaan heb want ik zou het voor geen geld niemeer willen missen.
  Ook wat onderhoud betreft super interessant, geen huisstofmijt niemeer en het ontluchten van het waterbed om de belletjes eruit te doen vindt mijn dochter heel leuk want dan mag ze over heel het bed rollen.

  Ook onze nogal oude poes die sukkelt met arthrose vind het zalig om op het water te liggen, en geen nood, hun nagels gaan echt geen gaten maken in de matras hoor. voor al diegenen die nog zouden twijfelen, zeker doen, ik kan het alleen maar aanraden.

  Negatieve punten, eigenlijk geen, behalve dat je het bed niet kan verplaatsen, maar das ook niet nodig als het op de juiste plaats staat, en je hebt geen stof meer onder bed. ook van de ladenkasten onder het bed ben ik super tevreden want daar heb ik al mijn lakens en schoenen in kunnen wegbergen.
  Dikke mercie eurosleep.

  Sonja

  Het door mij aangekochte waterbed is zopas door uw diensten aangeleverd. Ik ben ten zeerste tevreden van de man die het waterbed is komen plaatsen. Zeer beleefd en bereidwillig en geeft voldoende uitleg, zorg voor dragen die man is een uithangbord voor uw bedrijf.

  Groetjes
  Jean-Marie uit Gavere

  Jean-Marie

  Beste,

  Wij waren al fan, maar nu zijn we superfan!!!!  Dag en nacht verschil dit nieuw waterbed. Gewoonweg fantastisch!!!!

  Bedankt

  Ludo

  Bedankt voor de snelle interventie vannamiddag. Een heel behulpzame, correcte en vriendelijke werknemer van jullie die bij ons thuis is langs geweest, en onze watermatras vervangen heeft.

  Vriendelijke groet,

  Stefaan

  Reeds meer dan 10 jaar geleden een eerste waterbed aangekocht, toen al super tevreden. Door omstandigheden heb ik het 2 jaar moeten missen en dan nu opnieuw een waterbed aangeschaft. Ik had nooit gedacht dat ik mijn waterbed zo zou missen en ben dus nu super blij. Het bed is opnieuw geleverd door dezelfde vriendelijke en enthousiaste persoon.

  Een dikke pluim voor Eurosleep.

  Gerda

  Reeds enkele jaren blije waterbedslaper. Bij verhuis vorige zomer snel beslist om zak te bestellen met iets hardere ligging. Op 2 dagen besteld, geplaatst en verhuisd…
  Super bedankt aan Glenn !

  Topservice aan een zeer schappelijke prijs. Kijken jullie maar even naar de prijzen van bed en matras in de genre van Tempur en dorsoo… Geef mij maar het lekker warme waterbed !

  Tania

  Hartelijk bedankt voor de snelle interventie van vandaag. Vanmorgen gebeld want de thermostaat heeft het opeens begeven en in de namiddag al geholpen, echt super. Slapen op een ijskoud waterbed is echt geen aanrader….

  Sylvia

  Van de gespecialiseerde plaatser en het waterbed is mijn zoon 200% tevreden , het is een firma waarop je kan vertrouwen!!

  Hélène

  Vandaag rond 9u gebeld om een klein defect te melden en 20 minuten later was er al iemand. SUPER!!! Hele beleefde en vriendelijke werknemer. Eurosleep, koester deze man, want zo lopen er niet heel veel rond denk ik.

  Bedankt

  Nicole

  Ik heb al mijn 2de waterbed maar deze keer wel bij Eurosleep gekocht. Heel tevreden van de uitleg, plaatsing en service achteraf! Ik heb Glenn en zijn team al aan iedereen aanbevolen. Het is een droom om te slapen op een waterbed van Eurosleep! Zelfs mijn zoontje van 9j slaapt zalig en langer op zijn warm bedje . Dikke merci Eurosleep (Glenn) voor de snelle en fantastische service en steeds met een glimlach . TOP

  Chris

  Omwille van gezondheidsklachten de stap gezet naar een waterbed. Dit was de beste keuze ooit !
  Al vanaf de eerste nacht zéér goed geslapen. Wat een verschil. Wij raden Eurosleep zeker aan.
  Zeer goede kwaliteit en topservice !

  Makar Redwan

  Langs deze weg wil ik Euro-sleep bedanken voor hun mooie werk namelijk het plaatsen van een inbouwkast.
  Werd volledig uitgevoerd zoals afgesproken.
  Vlotte service, topkwaliteit, vriendelijk en zijn steeds bereikbaar via gsm bij eventuele vragen. Gewoon top!!!
  Zeker een aanrader. Groetjes, Alex & Nathalie uit Kuurne

  Hombrouckx Alex

  Vorige week was de matras van mijn moeder haar waterbed stuk. Dit na 16 jaar trouwe dienst. De mensen van euro sleep zijn dezelfde dag nog komen kijken om eventueel een herstelling uit te voeren. Deze was niet meer mogelijk. Twee dagen nadien werd de nieuwe matras geleverd en op een professionele manier geplaatst. Mijn 85 jarige moeder was ontzettend gelukkig en tevreden van deze uitzonderlijke snelle  en super vriendelijke interventie. Ik kan deze firma aan iedereen aanbevelen. Dit is nog een echt familie bedrijf waar service en klant vriendelijkheid  nog hoog aangeschreven staat en dit is de dag van van vandaag zeer uitzonderlijk! Bedankt Euro- sleep!!Mvg, frank.

  Van tittelboom Frank

  Volledige uitleg, prima service en van de eerste dag heerlijk geslapen !!!

  Bourgeois Jurgen

  Top firma, snelle interventie indien nodig (ook op zon- en feestdagen).

  Zeer vriendelijke en bekwame medewerker. Perfect afspraken nagekomen bij levering en plaatsing van nieuw waterbed.

  Indien je de aanschaf van een waterbed overweegt: 1 adres … EUROSLEEP.

  Mertens Nicole

  Dank u wel voor de super goede dienst!!!!!

  Celine en Thomas

  Bedankt EURO-SLEEP voor de vriendelijke bediening, goede uitleg en de snelle levering.

  We zijn zeer tevreden van ons waterbed!

  Groetjes Paul

  Coysman Paul

  Wij hebben ons waterbed gekocht bij Euro-Sleep. We kregen daar een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden en modellen terwijl we uitvoerig mochten testen en onze vragen werden beantwoord (een waterbed met katten in huis, het kan dus echt wel!).

  Ook 2 dikke duimen omhoog voor de plaatser van dienst, een supervriendelijke toffe gast die weet wat hij doet. Van hem kregen we na de plaatsing nog de nodige uitleg voor het onderhoud.

  Wij slapen nu een 3tal weken op ons waterbed en zouden niks anders meer willen.

  Wij kunnen Euro-Sleep van harte aanbevelen!

  Vercruyssen Kevin

  Wij hebben onlangs ons waterbed bij Eurosleep gekocht en zijn zeer tevreden over de service, het advies, de montage en de levering. Alles is perfect. Het bed is buitengewoon comfortabel en we slapen heerlijk. Ik geef het 10/10, aan te bevelen.

  Peeters Michel